STIG KÄLVELID

Medium Healer Konstnär

HEALING

Ett annat sätt att läkas

Rekommendationer

några röster

Anna

"Jag har gått regelbundet hos Stig i snart ett år. Mina möten med Stig har hjälpt mig på flera sätt. Då jag lever ett liv där få dagar är den andra lik och jag ofta ställs in för olika utmaningar och situationer hjälper det mig mycket att få coachning och råd hur jag ska hantera mitt liv som allt för ofta ger mig stor oro. Att hantera denna oro får jag också hjälp med av Stig. Stig har hjälpt mig att växa och att bli bättre och bättre på att hantera min livssituation. Tillsammans löser vi blockeringar och stärker mig. Sedan jag börjat gå hos Stig har ett lugn växt fram inom mig. Stig har bidragit till en stor del av min personliga utveckling.

Catarina

"Jag rekommenderar verkligen Stigs healing och vägledning. Jag mår bättre både fysiskt och psykiskt efter hans healing och samtal med kloka och fina råd. Jag har utvecklats mycket som människa och ser livet ur ett nytt perspektiv, jag har mycket hopp för framtiden och kommer definitivt fortsätta med behandlingen för den ger enormt mycket!"

Niclas

"Jag som i grunden är en liten skeptiker med ett ganska typiskt ingenjörstänk träffade Stig första gången för 3 år sedan på en storseans. Han gjorde ett väldigt sympatiskt intryck och var dessutom grymt klockren i sina kommentarer. Han har i princip alltid fått rätt har det visat sig, tex att jag skulle vara extra försiktig med min högra fot som jag senare bröt när jag ramlade ner för trappan. Han har även varit till stor hjälp för mig genom att jag i några guidade meditationer fått bort några "känslosår" som jag samlat på mig genom åren , vilket hjälpt mig tillbaka från den utbrändhet jag drabbades av för 10 år sedan. Betänk då att arbetsförmedlingens arbetspsykolog tidigare sagt till mig att jag skulle ställa in mig på att aldrig mer kunna arbeta. Jag hade även högt blodtryck, vilket jag senare upptäckte steg när jag var hos läkaren för att senare bli normalt hemma. Läkaren ville ge mig mediciner mot detta, men jag ville hitta orsaken och lösa det på ett naturligt sätt istället för att medicinera symptomen. Efter ett antal utrensningar på det sätt jag lärt mig av Stig påverkas inte längre mitt blodtryck av auktoriteter, som läkare, poliser, chefer osv. Behöver jag säga att det blivit lättare att jobba som anställd? Jag brukar säga. Ska man åka till Paris så bör man se Eiffeltornet och ska man uppsöka ett medium som bör man hälsa på hos Stig. Hos Stig känner man alltid att han vill ens bästa och det blir garanterat en behaglig upplevelse, med många nya insikter, kanske några läkta sår och ett minne för livet. Jag brukar tipsa de av mina nära och kära som betyder lite extra och som jag känner är mogna att ta steget att prova. För mig förändrade det livet. Vågar du prova vad det kan göra för dig?

Healing

Ett annat sätt att läkas

 

Stig Kälvelid har en unik egenskap - han har förmågan att se livet i bilder och mönster. Han lägger märke till de små detaljer, som går många människor förbi. Han ser detaljerna, för han vet hur viktiga de är, och att de tillsammans bildar en helhet, ett mönster, som är unikt för varje människa. Det är just de mönstren, som han hjälper sina medmänniskor att bli medvetna om. Genom att berätta om vad han ser, hjälper han människor att bearbeta minnen och tankar som tynger dem. På så sätt mår de, som kommer till honom, bättre. De blir lättare, renare och mindre tyngda av det, som de omedvetet går runt och bär på.

Stig förklarar sin gåva genom, att likna det med ett plockepinn. Tänk dig, att varje omedvetet minne som tynger dig är som en pinne. Jag ser den pinnen och hur den ligger i relation till andra pinnar. Och jag plockar dem en efter en, väcker liv i dem och hjälper dig att bearbeta minnet, så att du inte behöver bära på det mer. Jag ser mönstret i hur de ligger och tar dem försiktigt men handfast, så att de lyfts upp från de andra som ligger kvar, utan att allt rasar ihop. Varje pinne är en blockering som gör att du inte mår bra och inte blir den du kan vara, utan istället bär på t.ex. en oro, ångest eller stress.

Text: Mikaela Stenman för Tidningen Nära

Kontakta mig

bokning av tid eller för mer information

Gå till Boka Online i menyraden.

Tel. 070-638 91 32 eller stig@kalvelid.se

Pris: 700 kr för ca 1 timma.

Jag ger även healing på distans.

Det går att betala på faktura, med kort, kontant eller med Swish.

Jag arbetar under tystnadsplikt