HEALING

 

 

 

Att uppleva läkande ord, musik, böner och naturens ljud kan skapa ett skifte i människor som behöver återupptäcka balansen i sina liv. Att praktisera mindfulness är en underbar självhushållning som kan få stora effekter på människors övergripande hälsa.

 

Andlig, Shamansk, Reiki och Trance healing, som erbjuds av Stig Kälvelid på Self-Healing Centre & Akademi, arbetar på en emotionell, andligt och fysiskt nivå genom att frigöra energi blockeringar. Dessa blockeringar kan ha skapats av rädsla, trauma, missbruk och många andra situationer som inte låter dig att vara i balans.

 

Frigör dig själv från destruktiva mönster i relationer, släpp ut rädslor och känslor och bli mer positiv. Energyhealing fungerar på en emotionell, mental och fysisk nivå.

 

Under healingen frigör du energi som inte längre tjänar dig och ditt energifält kommer att laddas med vitt ljus. Denna process kommer att föra dig närmare din själ och själs väg. Du kommer att bli mer självmedveten och upptäcka kärleken inom dig.

 

Att vara lycklig och stark i ditt eget energifält gör att du kan vara frisk och glad. Med dessa två komponenter får du enklare att fatta rätt beslut för dig själv. Relationen med dig själv kommer att stärka och din inre kunskap om vad som är rätt för dig kommer att expandera.

 

Ibland ger jag även under behandlingen råd från mina andliga guide som gäller din nuvarande livssituation.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You deserve to feel 

your very best

 

Ett möte tar

ca 50-60 min

 

Pris 800 kr