KURSER

 

Lärande ger dig frihet och tar dig ur din vardag. Det utökar ditt sinne och vision. Skapa nya vänner i en grupp likasinnade människor och njut av att sprida dina vingar när du lär dig nya saker som får dig att växa

THE SHAMANIC WAY

23-24 FEBRUARI

Din själ är Guds väsen, och din ande är kärlek. För att verkligen vara dig själv måste du uppnå en balans på de fysiska, emotionella och andliga nivåerna. Att vara i balans påverkar ditt välbefinnande och ditt energifält. Öka din vibration och frekvens genom självläkning

UNFOLD YOUR HEART

4-5 MAJ

Stillheten finns inom dig. Hitta dig själv i ett tillstånd av kärlek och ljus i den kraftfulla resan av självupptäckt. Denna 2 dagars kurs handlar om att utstråla kärlek och tacksamhet. Avsikten med kursen är att fokusera på det positiva inom dig och omkring dig.

TAROT KORT FÖR DEN INTUITIVA

30 MARS

 

Mina damer och herrar, ta fram era tarotkort. Det är dags att använda dem på ett roligt och verkligt sätt som gör att du kan se dina kort som verktyg, ge värdefulla konsultationer och svara på frågor exakt.


Träna och arbeta med ditt Mediumskap en gång per vecka

Syftet med utvecklingscirkeln är att öva och arbeta med dina mediumistiska förmågor så att du kan göra det regelbundet. Det kräver engagemang och hängivenhet att släppa lös din gåva.

Lärare: Stig Kälvelid

 

CIRKEL UTVECKLA DITT MEDIUMSKAP

CIRKEL UTVECKLA DITT MEDIUMSKAP

Träna och arbeta med ditt Mediumskap en gång per vecka

Syftet med utvecklingscirkeln är att öva och arbeta med dina mediumistiska förmågor så att du kan göra det regelbundet.

Lärare: Petra Grandits

 

Kan du tänka dig att vara stödd i ett helt år och ständigt jobba med bron mellan ditt sinne och ditt hjärta? Du kommer att släppa de blockeringar som du måste övervinna för att förbli på din väg och nå din destination för de många begären i ditt liv.

12 MÅNADERS MENTORSKAP