Att ta emot vägledning är så mycket mer än att höra om kärlek, hälsa och pengar.

I en privat konsulatation talar vi om dina mönster i livet. Du har kanske lockat vissa personer och personligheter i ditt liv genom åren och vill förstå varför detta hände och hur du kan bryta cykeln. Vi tittar på dina upplevelser i din barndom och ditt nuvarande liv och vårdar barnet inom dig.

 

Du kommer att komma närmare din själ för att upptäcka ditt livs syfte och att bli den som du menad att vara i denna livstid. Under konsulationen kanske du börjar processen att bli mer självmedveten för att hjälpa dig själv att hitta styrkan att byta riktning eller vara på din väg med självförtroende och kunna se fram emot att uppnå ditt önskade resultat.

 

Under din stund med mediumet kanske du får kontakt med en älskad i andevärlden och uppleva det helande som följer med den. Energin kommer att flöda mellan dig, mediet och den du får kontakt med. Beroende på din egen känslighet kan du också bli medveten om den som kommer på besök. Du kommer också att få bevis på vem det är och ert förhållandet till varandra samt ett budskap.

 

I din konsultation kan du ställa frågor och även spela in ditt möte, med överenskommelse om att du inte delar uppspelningen på Internet. Ditt möte kan vara personligt på plats med Stig eller via telefon, Skype, Messenger, WhatsApp eller FaceTime.

 

När som helst under konsultationen, känn dig fri att ställa frågor.

 

Jag jobbar under tystnadsplikt.

 

 

 

EN PRIVAT KONSULTATION TAR CA 50-60 MIN.

 

PRIS: 800 KR

 

BETALNING VIA SWISH ELLER KONTANT

 

 

 

JAG GER ÄVEN KONSULTATIONER PÅ TELEFON, SKYPE, WHATSAPP, MESSENGER

OCH FACETIME.

 

PRIS: 800 KR

 

BETALNING I FÖRSKOTT

PÅ SWISH ELLER BG

 

 

PRIVAT KONSULTATION OCH VÄGLEDNING