STIG KÄLVELID

Medium Healer Konstnär

MEDIUM

Vägledning och hälsoråd

Rekommendationer

några röster

Berit

"Vill du ha hjälp med att lära känna dig själv, bli påmind om hur du är? Gör en sittning hos Stig, han har en enastående förmåga att att hitta dina egna förmågor och dina nära och kära på"andra sidan".Min sittning gav mig mycket och jag känner tacksamhet"

Titti

""När jag kliver in hos Stig värms jag så gott av stor kunskap, godhet och härlig humor. När jag sedan går hem känner jag en "hand i ryggen" och en liten eller stor ändring av min "kompassriktning". Går liksom lite ovanför marken, uppfylld av mötena med mina guider därute! Tack, jag känner stor tillit, berättar om dig för min vänner.och återkommer!"

Marianne

Jag uppfattar Stig som seriös, vägledande, inkännande och träffsäker. En sak som också är bra är att han inte sitter och "klockar tiden". Man går från honom nöjd och lite mer nyfiken på livet och med en del goda råd.

Frida

Jag konsulterade Stig när jag gick igenom min skilsmässa. Jag har upplevt energi healing med honom personligen och även distans healing. Båda tillvägagångssätten har samma kvalitet och intensitet. Läkningen hjälpte mig att skilja mig från de känslor jag gick igenom på den tiden. Stig gav mig också stor insikt på den väg jag var på. Han gav mig med vägledning om hur man ska vara mest effektiva i skilsmässa. Mest av allt han gav mig hopp och en tidslinje för när skilsmässoprocessen skulle vara över. Jag är en praktiserande läkare och på grund av hans förmåga och medkänsla, kunde jag fortsätta ta hand om mina klienter under den här tiden. När livet lugnade ner sig igen, hände saker ganska snabbt. Jag tror verkligen att det var på grund av all det helande som jag fått.Tack Stig för ditt stöd och engagemang för att hjälpa andra.

Medium

så här arbetar jag

 

Jag är Mediumhealer och Spiritual Artist. Sedan i början av 2000-talet har jag utbildat mig i olika healingtekniker och mediumskap, hos en rad olika lärare. Jag har lagt stor vikt vid min personliga utveckling för att på bästa vis kunna möta andra människor där dom är. Med trygg grund och värme guidas du mot ett rikare liv. Det handlar om att lyssna till de världar och dimensioner som öronen vanligtvis inte hör. Att sätta ord på det ohörbara för att höja livskvalitet, självkännedom och låta livet växa. En av mina absoluta styrkor och det jag verkligen brinner för, är att guida människor mot högre livskvalitet genom att ge mediala hälsoråd. Ibland vävs det även in healing under sittningen för att låsa upp blockeringar eller kanske hämta hem själsdelar som tappats bort under resan

Bokning av tid

eller frågor

 

Ni kan träffa mig personligen, på telefon, FaceTime, Whatsapp, Messenger eller Skype.

Gå till Boka Online i menyn, jag finns både i Dalsland och i Göteborg igen.

Tel. 070-638 91 32 eller stig@kalvelid.se

Pris: 700 kr för ca 1 timma.

Det går att betala kontant eller Swish

Jag arbetar under tystnadsplikt