Mitt mediumskap började genom kommunikation med naturen och särskilt med blommor. Jag uttrycker de många dialoger som jag upplever mycket tydligt genom mina blombilder. Idag är mina bilder beundrade i människors hem och arbetsplatser i över 30 länder.

 

Ute i naturen fick jag lära känna mitt eget sanna landskap inom mig själv - min själ. Ett steg åt gången rörde jag mig längs min egen själs väg och som ledde mig till möjligheten att kunna få kontakt med andevärlden. Med denna förmåga i min ficka utvecklade jag min förmåga till den punkt att jag idag är ett dedikerat medium och healer, författare, lärare och mentor.


Jag arbetar kontinuerligt med att upptäcka nya sätt att hela för att stödja människor på deras helande resa. Jag är passionerad och vill ta min naturfotografering till nästa nivå och arbetar för närvarande på ett nytt sätt att fånga ande och natur i mina fotografier.

Det här är Stig

Stig blir en del av sin omgivning när han tar sina fotografier. Han låter sig vägledas av andarna omkring honom som tar honom till platser med vackra blommor som vill fångas med hans kamera.


Han och blommorna delar en ömsesidig förståelse för att han inte bara tar med sig en bild av dem utan också den kommunikation som sker mellan dem just nu. Varje dialog uttrycks mycket försiktigt i hans blommor.


”För mig har varje blomma en själ och speglar vårt liv som människa. Så jag försöker hitta blommor som ser ut och fungerar som människor. ”


Vid tretton års ålder upptäckte han sin kärlek till naturen och fotograferingen. Under årens lopp har han också upptäckt sitt eget sanna landskap i sig själv - sin själ.


När Stig går genom skogar, gräsmarker och på stränder är hans prioritet alltid att skydda det han ser genom att placera fötterna försiktigt. Han pratar med träd, sparar maskar på vägen och drunknar insekter i vattnet.


Han säger att han är en andlig fotograf och visar uppriktigt sin uppskattning för naturen i sitt arbete. Idag bor Stig och hans fru i en liten by nära kusten  långt upp i Norrbotten i Norra Sverige.