Petra har varit ett medium sedan födseln. Hennes egen helande resa öppnade upp henne till en större självmedvetenhet och förståelse av mönstren i relationer, familjekonstellationer och påverkan av energier. Hennes tro är att Self-Healing är grunden till ett tillfredsställt liv.

 

Det unika i Petras mediumskap understryks av hennes starka koppling till sina andliga guider. Väldigt ofta kommunicerar hennes andliga guider genom att hon går in i trans när hon ger konsultationer, healing och kurser.

 

Petra delar sin kunskap och erfarenhet som medium och healer med sina elever och stöttar sina klienter att hitta sina egna vägar till ett hälsosammare och lyckligare liv. Tillsammans med sin man och medium Stig Kälvelid välkomnar de klienter och elever till sitt Self-Healing Centre & Academy i Åmål.


Läs mer om Petra här: www.petragrandits.com

PETRA GRANDITS


 

Stigs mediumskap började genom kommunikation med naturen och särskilt med blommor. Han uttrycker de många dialoger som han upplever mycket tydligt genom hans blombilder. Han tror att varje växt har en själ och en ande och som han visar i sin konst. Idag är Stigs bilder beundrade i människors hem och arbetsplatser i över 30 länder.

 

Ute i naturen fick Stig lära känna sitt eget sanna landskap inom sig själv - sin själ. Ett steg åt gången rörde han sig längs sin egen själs väg och som ledde honom till möjligheten att kunna kontakt med andevärlden. Med denna förmåga i sin ficka utvecklade Stig sin förmåga till den punkt att han idag är ett dedikerat medium och healer, författare, lärare och mentor.


Stig arbetar kontinuerligt med att upptäcka nya sätt att hela för att stödja människor på deras helande resa. Han är passionerad och vill ta sin naturfotografering till nästa nivå. Stig arbetar för närvarande på ett nytt sätt att fånga ande och natur i hans fotografier.

STIG KÄLVELID

Några ord från en person jag är mentor åt:


Rak, tydlig och ödmjuk. Fantastisk träffsäker med budskap från detta mitt liv och från mina vägvisare på andra sidan. 

En klok och lyssnande lärare som ger mig stöd, uppmuntran och trygghet i sitt ledarskap som mentor.


Kristina 

Några ord från en person jag är mentor åt:


Alla borde ha en Stig i sitt liv. Från djupet av mitt hjärta. Han ger mig bekräftelse och trygghet


Ulla