PETRA & STIG

PETRA GRANDITS

 

Petra har varit ett medium sedan födseln. Hennes egen helande resa öppnade upp henne till en större självmedvetenhet och förståelse av mönstren i relationer, familjekonstellationer och påverkan av energier. Hennes tro är att Self-Healing är grunden till ett tillfredsställt liv.

 

Det unika i Petras mediumskap understryks av hennes starka koppling till sina andliga guider. Väldigt ofta kommunicerar hennes andliga guider genom att hon går in i trans när hon ger konsultationer, healing och kurser.

 

Petra delar sin kunskap och erfarenhet som medium och healer med sina elever och stöttar sina klienter att hitta sina egna vägar till ett hälsosammare och lyckligare liv. Tillsammans med sin man och medium Stig Kälvelid välkomnar de klienter och elever till sitt Self-Healing Centre & Academy i Åmål.


Läs mer om Petra här: www.petragrandits.com

STIG KÄLVELID

 

Stigs mediumskap började genom kommunikation med naturen och särskilt med blommor. Han uttrycker de många dialoger som han upplever mycket tydligt genom hans blombilder. Han tror att varje växt har en själ och en ande och som han visar i sin konst. Idag är Stigs bilder beundrade i människors hem och arbetsplatser i över 30 länder.

 

Ute i naturen fick Stig lära känna sitt eget sanna landskap inom sig själv - sin själ. Ett steg åt gången rörde han sig längs sin egen själs väg och som ledde honom till möjligheten att kunna kontakt med andevärlden. Med denna förmåga i sin ficka utvecklade Stig sin förmåga till den punkt att han idag är ett dedikerat medium och healer, författare, lärare och mentor.

 

Stig arbetar kontinuerligt med att upptäcka nya sätt att hela för att stödja människor på deras helande resa. Tillsammans med sin fru och medium Petra Grandits välkomnar de klienter och elever till sitt Self-Healing Centre & Academy i Åmål.