Min inspiratör

Min Pappa älskade också att fota och hade alltid kameran med på våra familjeturer på små vägar, kalhyggen och släktträffar. Jag älskar min pappa och den varma vänliga själ som han är. Efter hans bortgång är han ofta och hälsar på och ger oss goda råd.

Här sitter han längst fram på motorcykeln när han gjorde lumpen på 1950-talet. 


 

Mitt mediumskap började genom kommunikation med naturen och särskilt med blommor. Jag uttrycker de många dialoger som jag upplever mycket tydligt genom mina blombilder. Jag tror att varje växt har en själ och en ande och som jag visar i min konst. Idag är mina bilder beundrade i människors hem och arbetsplatser i över 30 länder.

 

Ute i naturen fick jag lära känna mitt eget sanna landskap inom mig själv - min själ. Ett steg åt gången rörde jag mig längs min egen själs väg och som ledde mig till möjligheten att kunna få kontakt med andevärlden. Med denna förmåga i min ficka utvecklade jag min förmåga till den punkt att jag idag är ett dedikerat medium och healer, författare, lärare och mentor.


Jag arbetar kontinuerligt med att upptäcka nya sätt att hela för att stödja människor på deras helande resa. Jag är passionerad och vill ta min naturfotografering till nästa nivå. Jag arbetar för närvarande på ett nytt sätt att fånga ande och natur i mina fotografier.

Spirituella familjen


Hemma hos oss är det högt i tak, livfulla diskussioner och andliga besök från nära och kära stup i kvarten. Kanske inte alltid lätt för min dotter att bo med två medium men hon lär sig snabbt. Min fru Petra har lärt mig massor och är också en stor inspirationskälla för mig i vardagen.

Petras nära kontakt med sina guider och begåvning att tala med nära och kära är fröjd att få ta del av.

Några ord från en person jag är mentor åt:


Rak, tydlig och ödmjuk. Fantastisk träffsäker med budskap från detta mitt liv och från mina vägvisare på andra sidan. 

En klok och lyssnande lärare som ger mig stöd, uppmuntran och trygghet i sitt ledarskap som mentor.


Kristina 

Några ord från en person jag är mentor åt:


Alla borde ha en Stig i sitt liv. Från djupet av mitt hjärta. Han ger mig bekräftelse och trygghet


Ulla