VAD JAG ERBJUDER

VÄGLEDNING


Att ta emot vägledning är så mycket mer än att höra om kärlek, hälsa och pengar.

I en privat konsulatation berättar jag också om din potential och om dina mönster i livet. Du har kanske lockat vissa personer och personligheter in i ditt liv genom åren och vill förstå varför detta hände och hur du kan bryta mönstret. Jag tittar på dina upplevelser i din barndom och ditt nuvarande liv och kanske helar något av dina "inre barn" som gör att du inte läker och kommer vidare.

Jag jobbar på telefon eller online via Zoom, Messenger, WhatsApp eller FaceTime. 

HEALING


Healingen som erbjuds av mig, arbetar på en emotionell, andligt och fysiskt nivå genom att frigöra blockeringar.

Dessa blockeringar och mönster kan ha skapats av rädsla, trauman och andra situationer i vår uppväxt som gör att vi inte är i balans.  Jag helar ofta våra "inre barn"under en session och har lätt för att se vad som har uppstått under livet och som ibland behöver brytas för att vi ska kunna nå vår riktiga potential. Det kan vara som idrottsman, konstnär, musiker eller bara för att må bra i ett förhållande. Ibland ger jag även råd från mina andliga guider och andra hjälpare som gäller din nuvarande livssituation. 

MENTORSKAP


I detta mentorprogram kommer jag att arbeta med dig i minst

3 månader för att släppa dina blockeringar och gamla mönster som upprepar sig i ditt liv. Du får också möjlighet att få vägledning och healing. Ditt mål under det närmaste tiden kanske är att utveckla dina förmågor och träna ditt mediumskap och upptäcka vad din gåva handlar om. I det här programmet finns inga begränsningar för vad som är möjligt eller vad som kan uppnås. Du kan uppnå dina mål. Resan för att nå dem är ditt eget växande. Öppna dig själv, läka, växa och utveckla. Denna möjlighet är din. Hör gärna av dig för mer information.

AURAGRAPHS


En Auragraph är ett ganska vackert och unikt sätt att ge vägledning. Det är en representation av en människas livshistoria, deras förflutna, nutid och potential. Jag känner in personens aura , målar sedan en symbolisk framställning av vad jag ser, hör och får till mig från auran.

Jag blir ofta även styrd av mina guider om hur bilden och färgerna ska utvecklas. När akvarellen är klar har jag ett möte online med personen och berättar allt som har kommit upp. Akvarellen storlek som ni sedan får är 23x30,5 cm.  Kontakta mig gärna om ni undrar över något.

DJURKOMMUNIKATION


Vill du veta vad ditt husdjur och livskamrat verkligen tänker och mår? Djurkommunikation handlar om att kliva in i stillheten av närvaro för att kunna lyssna på djuret, tona in känslor, bilder och tankar som det vill förmedla. Fördelarna att kommunicera med djur via telepati är många.

Det är det enelt sätt att få reda på hur djuret själv ser på sin tillvaro. Detger en ovärderlig hjälp när det gäller att förstå orsaken till problem, smärt- och sjukdomstillstånd m.m.

Kommunikationen med djuret kan ske både genom direktkontakt och via distans. Skriver ner allt som kommer upp och skickar det sedan eller tar ett möte på telefon eller online med ägaren.