VÄGVISARE


- andevärldens kommunikatör - 

VÄGLEDNING


Ett medium ser din potential, din kapacitet och det du kan uppnå. Stig ger dig information om din framtid, dåtid och nutid.


Du får veta hur kroppen mår och vad du behöver för att må bättre. Du får höra vad dina nära och kära i andevärlden vill säga till dig.


Du kan känna dig trygg med Stig. Han vet vad du behöver.

Få vägledning som kanske förändrar din framtid.


Du är värd att må bra och växa som människa.


Du kan bli den du vill. Våga blomma.


Jag jobbar på telefon, med video online via Zoom eller så kan du få din vägledning nerskriven och skickad till dig.DJURKOMMUNIKATION


Vill du veta vad ditt husdjur och livskamrat verkligen tänker och mår? Djurkommunikation handlar om att kliva in i stillheten av närvaro för att kunna lyssna på djuret, tona in känslor, bilder och tankar som det vill förmedla.


Fördelarna att kommunicera med djur via telepati är många. Det är det enkelt sätt att få reda på hur djuret själv ser på sin tillvaro. Det ger en ovärderlig hjälp när det gäller att förstå orsaken till problem, smärt- och sjukdomstillstånd m.m.


Kommunikationen med djuret kan ske både genom direktkontakt eller via distans. Jag skriver ner allt som kommer upp och skickar det sedan på mail eller tar ett möte med dig

på telefon.